flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик по справі за заявою Кредитної спілки «Інтеграл» про відновлення втраченого провадження за позовною заявою Кредитної спілки «Інтеграл»

07 жовтня 2016, 09:17

 Оголошення

 

«Слов’янський міськрайонний суд у Донецькій області (84112, м. Слов’янськ вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за заявою Кредитної спілки «Інтеграл» про відновлення втраченого провадження за позовною заявою Кредитної спілки «Інтеграл» до Шевченко-Корженецької Валентини Михайлівни, Леонтьєвої Світлани Вікторівни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Відповідач по справі Шевченко-Корженецька Валентина Михайлівна, що проживає за адресою: Донецька область м. Горлівка, вул. Гірничопромислова, б. 26, кв. 2, викликається на 09.15 годину 18 жовтня 2016 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідач по справі Леонтьєва Світлана Вікторівна, що проживає за адресою: Донецька область м. Горлівка, пров. Жукова, б. 2, кв. 4, викликається на 09.15 годину 18 жовтня 2016 року до суду для участі у розгляді справи по суті.

Відповідачам пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття, відповідачі повинні повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за їх відсутності.»

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                      І.О. Сидоренко