flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі № 2/243/941/2022 за позовом Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка до Здобнової Діани Юріївни

18 лютого 2022, 12:37

В провадженні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа № 2/243/941/2022 за позовом Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка до Здобнової Діани Юріївни, про стягнення заборгованості за договором про надання освітніх послуг.

В судове засідання, яке відбудеться 17 березня 2022 року о 08-50 год. у приміщенні Слов’янського міськрайонного суду Донецької області за адресою: Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2 (ІІІ поверх), викликається відповідач:  

Здобнова Діана Юріївна, 15.11.1994 р.н., зареєстрована за адресою: Донецька область, м. Горлівка, вул. Вереснева, буд. 9.  

Явка відповідача в судове засідання обов’язкова! При собі мати документ з фотокарткою, що посвідчує особу.

Відповідачу або представнику пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

 У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідно до ст. 193 ЦПК України відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутності.

 

 

             Суддя

 Слов’янського міськрайонного суду                                                         Д.В. Воронков