flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Кирєєвої Віри Григорівни для участі у розгляді цивільної справи № 2/243/712/2022 про стягнення матеріальної шкоди за виплачене страхове відшкодування

18 лютого 2022, 10:23

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2) розглядає цивільну справу за позовною заявою приватного акціонерного товариства «Українська страхова компанія» до Кирєєвої Віри Григорівни про стягнення матеріальної шкоди за виплачене страхове відшкодування

Відповідач: Кирєєва Віра Григорівна, зареєстрована за адресою: 84627, Донецька область, місто Горлівка, вул. Остапенко, буд. 56, кв. 99 викликається 24 лютого 2022 року о 09 годині 25 хвилин до суду для участі у судовому засіданні.

Відповідачу пропонується подати відзив на позов і всі письмові та електронні докази, висновки експертів, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Відповідно до ст. 193 ЦПК України відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута за його відсутності.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                            І.Ю.Фалін