flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі №2/243/2289/2021 за позовною заявою Приватного акціонерного товариства «Українська страхова компанія» до ГАЛБЕН Олександра Антоновича

28 липня 2021, 16:15

      Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84100 м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2) розглядає цивільну справу за позовною заявою Приватного акціонерного товариства «Українська страхова компанія» до ГАЛБЕН Олександра Антоновича  про стягнення матеріальної шкоди за  виплачене страхове відшкодування.

 Відповідач ГАЛБЕН Олександр Антонович, останнє відоме місце реєстрації за адресою: м. Горлівка, вул.. Старобешівська, 30, повідомляється про те, що розгляд справи  у спрощеному порядку відбудеться  04 серпня 2021  року о 11 годині 00 хвилин у приміщенні  Слов’янського міськрайонного суду Донецької області (Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2).

Роз'яснити відповідачу(ам) його(їх) право надіслати (надати) відзив з урахуванням вимог статті 178 ЦПК України не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надсиланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем(ами) відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                            О.В. Агеєва