flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі №2/243/2305/2021 за позовною заявою Кредитної спілки «Інтеграл» до ЛЕОНТЬЄВОЇ Світлани Вікторівни, ШЕВЧЕНКО – КОРЖЕНЕЦЬКОЇ Валентини Михайлівни

28 липня 2021, 16:14

      Слов’янський міськрайонний суд Донецької області (84100 м. Слов’янськ, вул. Добровольського, буд. 2) розглядає цивільну справу за позовною заявою Кредитної спілки «Інтеграл» до ЛЕОНТЬЄВОЇ Світлани Вікторівни, ШЕВЧЕНКО – КОРЖЕНЕЦЬКОЇ  Валентини Михайлівни  про стягнення  боргу за кредитним договором.

 Відповідач ШЕВЧЕНКО – КОРЖЕНЕЦЬКА  Валентина, останнє відоме місце реєстрації за адресою: м. Горлівка, вул. Гірничопромислова, 26-2, повідомляється про те, що розгляд справи  у спрощеному порядку відбудеться  02 серпня 2021  року о 13 годині 30 хвилин у приміщенні  Слов’янського міськрайонного суду Донецької області (Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Добровольського, 2).

Роз'яснити відповідачу(ам) його(їх) право надіслати (надати) відзив з урахуванням вимог статті 178 ЦПК України не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надсиланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем(ами) відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                            О.В. Агеєва