flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі №№ 2/243/1086/2021 за позовною заявою Бондаренка Віктора Вікторовича до Бондаренко Надії Іванівни

28 травня 2021, 15:37

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області повідомляє Бондаренко Н.І., який проживає  в будинку № 8 по вул. Миколи Гайворонського у м. Слов’янську Донецької області., що  Слов’янським міськрайонний судом Донецької області від 14 травня 2021 року  винесено заочне рішення по справі за позовною заявою Бондаренка Віктора Вікторовича до Бондаренко Надії Іванівни про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням,.

   Відповідно до частини 2 ст. 11 Закону України від 12 серпня 2014 року № 1632-VII "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" (в редакції Закону України від 03.10.2017 р. № 2147-VIII) учасники справи, остання відома адреса місця проживання (перебування) чи місцезнаходження яких знаходиться в районі проведення антитерористичної операції і які не мають офіційної електронної адреси, повідомляються про ухвалення відповідного судового рішення шляхом розміщення інформації на офіційному веб-порталі судової влади з посиланням на веб-адресу такого судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень. З моменту розміщення такої інформації вважається, що особа отримала судове рішення.

  Копія Ухвали  у Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/ (в рядку «Справа №» необхідно ввести номер справи, по якій ухвалене відповідне рішення суду, а саме: 243/1813/21).

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                                  І.Ю. Фалін