flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ для відповідача Хамза Ольги Вікторівни ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

18 травня 2021, 10:17

Слов’янський міськрайонний суд Донецької області повідомляє Хамза Ользі Вікторівні, яка проживає у м. Горлівка Донецької області, що Заочним Рішенням  Слов’янського міськрайонного суду Донецької області від 18 тавня 2021 року  позовні вимоги представника позивача Хамз Миколи Анатолійовича – адвоката Пісного Андрія Володимировича до Хамза Ольги Вікторівни, за участю третьої особи: Слов’янського міськрайонного Відділу державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків),  про розірвання шлюбу -  задоволені.

У зв’язку з тим, що м. Горлівка Донецької області віднесено до переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2014 № 1085-р., з 27 листопада 2014 року припинено приймання поштових відправлень на/з територію(ї) Донецької та Луганської областей до/з населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, у т.ч. до/з м. Горлівка  (згідно з інформацією, розміщеною на офіційному веб-сайті УДППЗ “Укрпошта”).

Відповідно до частини 2 ст. 11 Закону України від 12 серпня 2014 року № 1632-VII "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" (в редакції Закону України від 03.10.2017 р. № 2147-VIII) учасники справи, остання відома адреса місця проживання (перебування) чи місцезнаходження яких знаходиться в районі проведення антитерористичної операції і які не мають офіційної електронної адреси, повідомляються про ухвалення відповідного судового рішення шляхом розміщення інформації на офіційному веб-порталі судової влади з посиланням на веб-адресу такого судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень. З моменту розміщення такої інформації вважається, що особа отримала судове рішення.

Копія Рішення суду у Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/ (в рядку «Справа №» необхідно ввести номер справи, по якій ухвалене відповідне рішення суду, а саме: 243/4268/21).

 

 

Суддя Слов’янського

міськрайонного суду                                                                                           Т.А. Хаустова